​The Saucy Fish Company - Golvsystem för produktionsyta avsedd för fiskbearbetning

The Saucy Fish Company

The Saucy Fish Co. har en mycket populär produktlinje av fiskprodukter med tillbehör som ger mervärde. Kunden hade en befintlig betongplatta som var blanksliten och på sina ställen höll på att spricka. De behövde ett livsmedelssäkert, halksäkert golv som inte skulle förorena den omgivande produktionsmiljön med någon lukt.

Utmaningen

Den första fasen på 200 m2 omfattade produktion som upphörde klockan 16 en lördag och städades fram till klockan 20. Klockan 06 på söndagen drog produktionen igång igen. Miljön var fortfarande våt, och tidsfristen för applicering på fuktig betong var 10 timmar.

Vår lösning

Hull Resin Floors anlände och riggade upp sin blandningsstation. De tältade också in och säkrade en sluten miljö där inget damm kunde ta sig ut och använde mekanisk utrustning för att förbereda ytan. Utrustningen var försedd med dammsugare för att suga upp dammet. De yttorkade utrymmet, och vid en temperatur på 8–10ºC påförde de sedan Ucrete PFS, som efter fyra timmar hade härdat. Sedan påförde de 9 mm snabbinstallerad UD200, som härdade på under fem timmar.

Projekt: The Saucy Fish Company
Plats: Grimsby (Storbritannien)
Ägare: Seachill/The Saucy Fish Co.
Golvläggare/entreprenör: Hull Resin Floors
Designer/arkitekt/specifika- tionsansvarig: Seachill/Hull Resin Floors
Marknadssektor: Livsmedelsproduktion
Produkter som använts: Ucrete UD200, Ucrete PFS, MasterSeal CR 460

Läs mer om projektet