​Snygga och säkra golv direkt från BASF

MasterTop 1325

  • Lansering av hela Master Builders Solutions®-serien från BASF som innehåller dekorativa och industriella golvsystem

  • Nytt starkt team med golvspecialister ger teknisk support, samt kundservice

Master Builders Solutions® specialisterna på BASF AB Sweden meddelar att de kommer att starta direktförsäljning av golvsystemen MasterTop och Ucrete, samt produkterna för vattentätning MasterSeal, allesammans är en del av den kompletta produktserien som erbjuds i Master Builders Solutions av BASF.

"Vi är glada över att kunna erbjuda produktserierna MasterTop och Ucrete direkt till arkitekter, professionella golvläggare och golvfirmor" säger Sören Wingstrand som är Account Manager och han fortsätter: “våra kunder behöver inte vara tekniska experter, vi finns här för att förse dem med teknisk vägledning och säljassistans för att säkerställa att vi tillsammans hittar den bästa golvlösningen för det specifika behovet.”

MasterTop-serien har ett antal lösningar utvecklade för offentliga miljöer och kommersiella lokaler som museer, skolor, sjukhus, kontor och hotell där behovet av att klara av nötningen från många fötter aldrig ska behöva kompromissas med miljökrav, en bekväm gångupplevelse eller ett estetiskt tilltalande golv. Det finns också golv i MasterTop-serien som är lämpade för industriers olika utrymmen som produktionslokaler, lagringsutrymmen, korridorer och allmänna ytor. Ucrete-seriens golvlösningar är ideala för de allra mest utsatta arbetsmiljöerna, eftersom de klarar av de striktast ställda kraven på hygien, slitstyrka och halkskydd som efterfrågas i livsmedel- och bryggeriindustrin. Ucrete-golven klarar också de krav på kemisk motståndskraft som ställs av kemiindustrin.

Golvsystemen MasterTop och Ucrete är baserade på polyuretanbetong, epoxiharts, akryl eller polyuretan. Alla golvsystemen appliceras i flytande form, vilket ger mångsidighet, snabb installation och stor flexibilitet i design. Faktum är, som Account Managern André Mac-Donald säger: “eftersom det inte räcker att bara möta de tekniska krav som ställs på ett golv i kommersiell eller industriell miljö kommer våra golvsystem i ett brett urval av färger som ger arkitekter och inredningsdesigners kreativ frihet att skapa golv i olika mönster, former och färger.” 

MasterSeal, som är produkter för vattentätning och försegling av betong, kommer också att erbjudas av det nya svenska säljteamet. MasterSeal är tåliga och långlivade produkter för flera olika applikationer som parkeringsgarage och brokonstruktioner. Serien innehåller också kemiskt resistenta membran som klarar sprickor och används för industriella tankar, sekundär spilluppsamling, vattenreningsverk, rör och underjordiska konstruktioner.

Läs mer om våra golvspecialister här.

Kontakt

Sarah Edström

Marketing Assistant