Lösningar för skolor och förskolor

 

BASF och varumärket Master Builders Solutions erbjuder ett bra underlag för en framgångsrik utbildning. Vi arbetar nära våra kunder så att vi kan erbjuda fogfria golvlösningar för alla typer av utbildningsmiljöer, från förskola till universitet.

BASF:s MasterTop polyuretangolv läggs på i flytande form och när beläggningen har torkat får du ett mycket slitstarkt och helt fogfritt golv som är mycket lätt att rengöra. En mångsidig, hållbar och dekorativ golvbeläggning som finns i ett stort antal färger. Skapar en positiv inlärningsmiljö för eleverna, samtidigt som golvet uppfyller en lång rad tekniska och miljömässiga krav. Det står emot kemikalier och slitage, är halkfritt och behagligt att gå på, fungerar ljuddämpande och kan vid behov förses med antistatiska egenskaper.

I miljöer där verksamheten innebär att rengöringen sker med hett vatten, ånga eller aggressiva kemikalier, till exempel i kök, rekommenderar vi vår enastående hållbara golvbeläggning Ucrete.

Oavsett om det rör sig om nyproduktion eller renovering och modernisering av befintliga lokaler gör den snabba utläggningstiden och den långa livslängden BASF:s golvsystem till ett ekonomiskt och effektiv val.

MasterTop

Ucrete