Lösningar för offentliga byggnader och affärslokaler


 

Viktig vattentätning. Våra lösningar förser din konstruktion med ett komplett skydd

Master Builders Solutions från BASF tillhandahåller kompletta vattentätningssystem i form av marknadsledande och innovativ teknik som skyddar så gott som alla konstruktioner.

Att upprätthålla en vattentät miljö är mycket viktigt för att garantera livslängden hos en konstruktion. Våra effektiva vattentätningsmembran kan sprutas på eller appliceras för hand och när de har härdat fungerar de som monolitiska, helhäftande och flexibla barriärer mot vatten och fukt och skyddar både betongen och insidan.

Eftersom nästan alla konstruktionsenheter måste skarvas erbjuder BASF ett omfattande produktutbud av tätningsmedel för att ta hand om skarvar, öppningar och sprickor i så gott som alla typer av konstruktioner. De här tätningsmedlen skapar ett segt förband som möjliggör rörelse mellan två eller fler ytor samtidigt som de förhindrar vatten, fukt och föroreningar från att tränga in i konstruktionen. Förbanden står emot vatten och kemiska angrepp under lång tid och skyddar konstruktionen, även i miljöer med mycket rörelse och fukt.

MasterSeal

Affärsfastigheter spelar en viktig roll i samhället och i våra omgivningar

Marknadsledande tillsatsmedel förenklar uppförande och underhåll.

Master Builders Solutions från BASF erbjuder ett komplett produktutbud av tekniskt avancerade betongtillsatsmedel som underlättar vid uppförandet av hållbara och säkra affärsfastigheter. Våra enastående mjukningsmedel och egenskapsförbättrande tillsatsmedel underlättar vid byggandet, ger hållbara egenskaper och byggnadens förmåga att stå emot vädrets växlingar och höga temperaturer.

BASF är världsledande på innovationer inom byggkemiska produkter och i varumärket Master Builders Solution kombineras gedigen expertkunskap med handfast teknisk vägledning för att välja ut passande tillsatsmedel i världsklass, med egenskaper som påskyndar byggandet, förbättrar betongens hållfasthet och arbetbarhet, och förhöjer det allmänna intrycket av byggnaden.

MasterGlenium: mycket effektiva vattenreducerande tillsatsmedel.
MasterPozzolith
: vattenreducerande tillsatsmedel för betong med begränsad hållfasthet.

Betongreparation och betongskydd som står pall för tidens tand

Oavsett om de används för arbete, lek eller utbildning ger renovering av konstruktioner vi redan har byggt betydande valuta för pengarna – både ekonomiskt, miljömässigt och känslomässigt.

Effektiva skydds- och reparationsstrategier är en viktig del av en byggnads livscykel. Med varumärket Master Builders Solutions erbjuder BASF marknadsledande produkter och fackkunskap, allt för att våra kunder ska kunna bevara både utseende och värde på sina tillgångar, från grunden, via klimatskärmen och hela vägen upp till taket. 

Våra snabbhärdande reparationsbruk, karbonatiseringsmotverkande och vattenavvisande beläggningar är det främsta försvaret mot betongnedbrytning och förhöjer byggnadens estetik med färg och textur så att den återfår sitt ursprungliga utseende.

Våra globala restaureringsspecialister finns över hela världen för att bistå våra kunder med en unik uppsättning av reparations- och skyddslösningar som är utformade för att passa lokala förhållanden.

Golv som formar vår värld

Genom varumärket Master Builders Solutions erbjuder BASF skräddarsydda lösningar för att stor antal användningsområden. Dessa lösningar är utformade för att tillgodose kraven på funktionella och snygga golv i offentliga byggnader, affärs- och industrifastigheter.

Golven är ofta en viktig del av den offentliga eller kommersiella byggnadens särart och spelar stor roll för det viktiga första intrycket. Vår fogfriapolyuretangolv är både vackra att se på och lätta att underhålla. De håller hög kvalitet, är hållbara, snygga, sköna att gå på, halkskyddade och ljudisolerade.

I de fall industrigolvet ska utsättas för höga temperaturer, aggressiva kemikalier och stora mekaniska belastningar erbjuder vi ett stort sortiment av tåliga golv i polyuretan, cementbaserade material och epoxiharts för mycket hög mekanisk slitstyrka och skydd mot korrosiva ämnen.

MasterTop
Ucrete


 

Varumärken